strykerNKD Admin
Number of posts : 138 Age : 40 Location : Veliko Orasje Registration date : 2008-10-01
| Subject: Kako postaviti sliku Thu Oct 02, 2008 3:19 pm | |
| Upload preko PHOTOBUCKETA Ukucate www.photobucket.comOtvorice Vam se: kliknite na zeleni taster JOIN NOW, ako znate engleski pratite uputstvo tj. popunite aplikacionu formu, ili zamolite nekoga da Vam pomogne... Nakon logovanja, sa vasim log imenom i passwordom, otvorice Vam se ovo Dakle, prvo, pritisnite da vam se ucita novija verzija uploada, a zatim Choose files, ili ti otvorice vam se izbornik sa vaseg racunara, odakle cete birati slike za upload, da bi ste iz fajla izabrali pojedinacno neke slike, pritisnite na tastaturi CTRL, i drzite ga dok obelezavate sliku po sliku... Na kraju pritisnite upload file... Ovako izgleda strana kada ste vec uploadovali slike, samop kliknete na najdonji red i on se automatski kopira, vi uradite paste u poruku i gotovo, vasa slika je u poruci.. Vodite racuna da su slike max 640pix sirine!!! Zbog foruma i sirine strana | |
|
rufi Stariji clan
Number of posts : 71 Registration date : 2008-09-25
| |
Haris Moderator
Number of posts : 111 Registration date : 2008-09-23
| |
rufi Stariji clan
Number of posts : 71 Registration date : 2008-09-25
| Subject: Re: Kako postaviti sliku Sat Oct 11, 2008 6:07 am | |
| Da samo sto na photobucketu morate da se log in-ujete a ovde nemorate | |
|
Haris Moderator
Number of posts : 111 Registration date : 2008-09-23
| Subject: Re: Kako postaviti sliku Sat Oct 11, 2008 5:21 pm | |
| e to jest ja jos koristim i webshot i super je mada drazi mi je photobucket ne znam zasto heh | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Kako postaviti sliku | |
| |
|